niedziela, 4 lutego 2018

Światowy dzień rzeźnika i wędliniarstwa

Dzisiaj 04.02.2018 r. Światowy Dzień Rzeźnika i Przemysłu Wędliniarskiego, z tej okazji 
przedstawiam moje domowe wyroby, a  przepisy znajdziecie w zakładce "mięsa/wędliny"
lub klikając w podany link,...  http://chlebanaszego.blogspot.com/p/miesa-i-wedliny.html  
































Smacznego ! 

2 komentarze:

  1. Za co mne trestáte!!! Kdo se na to má dívat a neslintat? U nás v Čechách takové místní dobroty nekoupíte a tak jednou za rok se musíme vypravit a zajet do Polski a koupit vše co se u vás nabízí. Díky pánové uzenáři a řezníci-jste mistři!!
    Blanka

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hej Blanka :) Ukážu zde jak vyrábět klobásy a jiné výrobky doma bez průmyslové chemie :) Na blogu je možnost přeložit a jít tam změnit jazyk do češtiny. Pak je na horní straně karta s masem a salámem a najdete zde recepty na různé klobásy a to nejen bez kouření, tj. Sušené, oparované, na vaření apod. Základem je dobré, čerstvé, nezmrazené maso, nezmrazená sůl, česnek, jalovec a koření :). S pozdravem a děkuji za pěkný komentář. :) p.s. Mám také recepty na dobrý chléb, domácí sýr a další dobré domácí jídlo :) Darek :) https://chlebanaszego.blogspot.com/p/miesa-i-wedliny.html

      Usuń