tag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post5615568562477584334..comments2024-02-02T18:36:24.079+01:00Comments on Chleba naszego: Chleb bez wyrabianiaDariusz Podlasekhttp://www.blogger.com/profile/08824353247670950190noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-71696077700285201662022-03-24T15:20:53.891+01:002022-03-24T15:20:53.891+01:00zrobiłam dzis swój pierwszy chleb, z połowy składn...zrobiłam dzis swój pierwszy chleb, z połowy składników, piekłam w keksówce, w piekarniku, grzanie tylko dół, tak na oko z 45 minAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10510601324378780342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-82880073416534676802020-04-16T14:30:36.662+02:002020-04-16T14:30:36.662+02:00Dlaczego słabo wyrósł? 😒Dlaczego słabo wyrósł? 😒Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07498945378282658077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-11398067507346212232020-03-23T19:46:35.290+01:002020-03-23T19:46:35.290+01:00A czym posypać blaszki A czym posypać blaszki Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06044217614175693281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-28311884817218354992019-12-01T19:30:56.585+01:002019-12-01T19:30:56.585+01:00Zrobilam dzisiaj i pierwszy raz taki pyszny wyszed...Zrobilam dzisiaj i pierwszy raz taki pyszny wyszedl moj chleb.Wczesniej korzystalan co chwile z innego przepisu i raczej zostane przy tym. :) A dodam jeszcze,ze chleb pierwszy raz nie kruszy sie przy krojeniu. <3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06177444153933544329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-64640685414895961392019-07-15T13:09:57.212+02:002019-07-15T13:09:57.212+02:00Już robiłam wszystkie "szybkie"chlebki z...Już robiłam wszystkie "szybkie"chlebki z pana przepisów i zawsze mega wychodzą.pana blog to prawdziwa skarbnica wiedzy.pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07769084734223848900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-29807252370199349412019-06-07T19:22:03.947+02:002019-06-07T19:22:03.947+02:00Do wody przed maką dał ocet. Nie uda się chleb?Do wody przed maką dał ocet. Nie uda się chleb?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09353075689409680306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-83471000896372699442017-11-05T20:47:11.413+01:002017-11-05T20:47:11.413+01:00Spróbuj :) i daj znać ... ja tak nie robiłem więc...Spróbuj :) i daj znać ... ja tak nie robiłem więc nie pomogę :) ....Dariusz Podlasekhttps://www.blogger.com/profile/08824353247670950190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-50610355562003174212017-11-04T14:31:09.108+01:002017-11-04T14:31:09.108+01:00Jak sie nie posiada takich foremek to mozna w zwyk...Jak sie nie posiada takich foremek to mozna w zwyklej duzej blaszce albo bez blaszki?Muffkahttps://www.blogger.com/profile/17458969173199819909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-28286823131149889042017-07-26T23:46:15.034+02:002017-07-26T23:46:15.034+02:00dziękuję :)
dziękuję :)<br />ebatkahttps://www.blogger.com/profile/17035529436156493790noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-33861987239780241262017-07-26T21:29:14.615+02:002017-07-26T21:29:14.615+02:00:) zwykły/ niezwykły :) piekarnik to piekarnik tr...:) zwykły/ niezwykły :) piekarnik to piekarnik trzeba go wyczuć :) ...spróbuj tak samo... potem wyjmij chleb i postukaj w spód :) jak dudni głucho to o.k. jak nie to dopiecz bez foremki na kratce około 5 min. :) Dariusz Podlasekhttps://www.blogger.com/profile/08824353247670950190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-64853171029049606272017-07-26T20:47:22.121+02:002017-07-26T20:47:22.121+02:00witam ! jeśli mam zwykły gazowy piekarnik (tylko d...witam ! jeśli mam zwykły gazowy piekarnik (tylko dół) jak długo i w jakiej temp piec? pozdrawiam.ebatkahttps://www.blogger.com/profile/17035529436156493790noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-64357807674072620162017-03-16T12:45:59.299+01:002017-03-16T12:45:59.299+01:00Witam ! Dziękuję :) proszę spróbować, to chyba na...Witam ! Dziękuję :) proszę spróbować, to chyba najszybszy chleb :) ocet trzyma świeżość i w takiej ilości, a jeszcze po odparowaniu ...to "pikuś" do rzeczy, które się dzieją w piekarniach....można dać jabłkowy :) ja daję jaki mam :) Pozdrawiam !Dariusz Podlasekhttps://www.blogger.com/profile/08824353247670950190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8484181101493104175.post-916020203752202612017-03-16T10:05:48.433+01:002017-03-16T10:05:48.433+01:00Piękne bochenki :). Pierwszy raz spotykam się z do...Piękne bochenki :). Pierwszy raz spotykam się z dodatkiem octu w chlebie. Ewahttp://www.wmojejkuchni.blox.plnoreply@blogger.com