środa, 17 lutego 2016

Pieczeń z mielonego

Kotlet mielony, to  smak dzieciństwa...
Dzisiaj  pokażę, pieczeń z mięsa mielonego, która trochę ten smak przypomina:)


Po przyrządzeniu, pieczeń może wystąpić w tradycyjnej roli jako obiad.


Ale nie tylko :)


Świetnie się sprawdzi  z bułką, jako kanapka do szkoły :) 


Przyrządzenie nie sprawia żadnej trudności :)
Do mięsa mielonego dodajemy przyprawy, można wkroić też jakąś zieleninę i jajko.
Wszystko dobrze mieszamy, przekładamy do foremek i pieczemy 1 h / 200 st.C


Tak przygotowane mięso, jest zdrowym i smacznym domowym wyrobem.


2 komentarze:

  1. Przepyszna i aromatyczna propozycja :) Palce lizać ! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję bardzo :) Piękny komentarz :) Zapraszam i polecam :))

      Usuń