*** Więcej wpisów znajdziecie w etykietach po lewej stronie ekranu.
Tutaj jest ich tylko kilka ... i jeżeli nie ma tego co szukasz, to zajrzyj do etykiet.
https://chlebanaszego.blogspot.com/2017/12/suszone-wedliny-prosty-przepis.html
https://chlebanaszego.blogspot.com/2017/12/suszone-wedliny-prosty-przepis.html
biała kiełbasa
schab-podsuszany-w-piekarniku
schaby parzone do kanapek
schab-pieczony-na-kanapki
biala-kaszanka-domowa-z-watrobka
szaszlyki-z-grilla
mielone-z-piekarnika
kurcze-pieczone
kruchy-schab-cebulowy
zeberka-z-piekarnika
kurczak-w-pomaranczach
kotlety-mielone-czosnkowe-z-mloda-kapusta
sznycle-z-indyka-w-chrupiacej-panierce
piers-indyka-z-piekarnika
szaszylki-drobiowe
schabowy-po-prostu
schab-podsuszany-w-piekarniku
schaby parzone do kanapek
schab-pieczony-na-kanapki
biala-kaszanka-domowa-z-watrobka
szaszlyki-z-grilla
mielone-z-piekarnika
kurcze-pieczone
kruchy-schab-cebulowy
zeberka-z-piekarnika
kurczak-w-pomaranczach
kotlety-mielone-czosnkowe-z-mloda-kapusta
sznycle-z-indyka-w-chrupiacej-panierce
piers-indyka-z-piekarnika
szaszylki-drobiowe
schabowy-po-prostu
kotleciki z piekarnika
kiełbasa z patelni
gulasz z kaszą
gulasz z piekarnika
schab z ananasem
kotlety z wątróbką //z piekarnika
gulasz z marchewką i groszkiem
pieczeń wołowa
świeżonka
pieczen-z-kiszona-kapusta
rolada-z-kielbasa
karkowka-z-piekarnika-soczyste-kotlety
gulasz-z-serc-wieprzowych
pulpety-w-sosie-grzybowym
Z każdym zdjęciem człowiek robi sie coraz bardziej głodny :D Domowe wyroby smakują najlepiej, jednak coraz trudniej o dobre mieso bez konserwantów i różnych ulepszaczy. Dlatego też warto postawić na to co się samemu zrobi. Sklep swojskiwyrob.pl wyposaża w produkty do wyrobu mięs i ich wędzenia. Warto na święta takie rzeczy przygotować w swoich domach
OdpowiedzUsuńProszę Pana... czy Pan zwariował? Takie zdjęcia???? Są obłedne!!!!! Wracam z pracy... głodna.... a tu takie przecudowności!!!!!!!! Jak bardzo żałuję że dopiero dziś trafiłam na Pana strone!!!! Gratuluję! Jest pięknie! Czuję zapach tych szyneczek....mmmmmmmm ����
OdpowiedzUsuńPrzepisy obłędne
OdpowiedzUsuńZdjęcia piękne! Aż chce się jeść.
OdpowiedzUsuńBardzo ładnie się prezentują i z pewnością smakują wyśmienicie. Też niedługo chyba zacznę robić własne wędlinki, chociaż te, co oferują Karol-Zakłady Mięsne można porównać do takich właśnie swojskich. Stosują własne receptury, dlatego pewnie są tak dobre.
OdpowiedzUsuń