Dzisiaj 04.02.2018 r. Światowy Dzień Rzeźnika i Przemysłu Wędliniarskiego, z tej okazji
przedstawiam moje domowe wyroby, a przepisy znajdziecie w zakładce "mięsa/wędliny"
lub klikając w podany link,... http://chlebanaszego.blogspot.com/p/miesa-i-wedliny.html
Smacznego !
Za co mne trestáte!!! Kdo se na to má dívat a neslintat? U nás v Čechách takové místní dobroty nekoupíte a tak jednou za rok se musíme vypravit a zajet do Polski a koupit vše co se u vás nabízí. Díky pánové uzenáři a řezníci-jste mistři!!
OdpowiedzUsuńBlanka
Hej Blanka :) Ukážu zde jak vyrábět klobásy a jiné výrobky doma bez průmyslové chemie :) Na blogu je možnost přeložit a jít tam změnit jazyk do češtiny. Pak je na horní straně karta s masem a salámem a najdete zde recepty na různé klobásy a to nejen bez kouření, tj. Sušené, oparované, na vaření apod. Základem je dobré, čerstvé, nezmrazené maso, nezmrazená sůl, česnek, jalovec a koření :). S pozdravem a děkuji za pěkný komentář. :) p.s. Mám také recepty na dobrý chléb, domácí sýr a další dobré domácí jídlo :) Darek :) https://chlebanaszego.blogspot.com/p/miesa-i-wedliny.html
Usuń